Over Ons

Taal versterkt!

Dat kun je wel de kortste beschrijving noemen van waar Flair Talen voor staat: medewerkers van bedrijven op welke manier dan ook versterken door ze te laten groeien in hun taal. 

 

Toen we in 1997 met Flair Talen begonnen hoopten we door taal mensen  met elkaar in contact te brengen en ervoor te zorgen dat collega’s op de werkvloer elkaar beter zouden begrijpen. We kunnen inmiddels met recht zeggen dat we op dat punt geslaagd zijn.

Maar we zijn verder gegaan, want taal is méér dan taal alleen. Daar hoort ook inlevingsvermogen bij en kennis over de ander. We zijn in 25 jaar van taalbureau gegroeid naar een organisatie die medewerkers versterkt in hun complete communicatie.

We zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren al zoveel bedrijven en medewerkers geholpen hebben bij het oplossen of verkleinen van de communicatieproblemen op hun werkvloer. Met elkaar in contact komen is daarbij het sleutelwoord.

Persoonlijk werken en korte lijnen staan bij ons hoog in het vaandel, zo kunnen wij onze beloftes naar de klant waarmaken.